Thursday, November 5, 2009

Cancelled???

So, for the first time aku dapat idea untuk tulis blog pada waktu petang... Aku pun tak sangka.. Heheheh.. Well.. Aku sebenarnya tengah kecewa nie..

Kat sekolah, ada rancangan lepas PMR.. Rakan Muda nyer camping kat Bekok and gabung dengan beberapa sekolah.. Petang tadi sebelum balik sekolah, masa perjumpaan, cikgu kata camping dibatalkan!! Peh!! Aku rasa macam ada kapal UFO hentam kepala aku...! Sangat mengejutkan!! Aku tengok muka semua orang kecewa giler.. Aku baru rancang dengan mak aku nak pergi beli seluar track kat bandar petang nie.. Ada kawan aku lagi kesian.. Dia dah packing barang dah.. The camping should be start tomorrow evening.. Kesian aku tengok kawan aku tu.. Kitaorg tak dapat bagi sebab pengetua tak bagi lepas.. Dia kata sebab cuaca sekarang musim hujan.. She said dia tak nak tanggung ape2... Haih...! Pengetua, kitaorg semua dah besar... Masa balik aku dengar budak2 laki cakap, "Itu kalau esok sampai Ahad tak hujan, memang nak kena...!" Aku setuju 100%!

So, duit akan dipulangkan esok.. Aku tak nak datang sekolah esok...! Boikot sekolah, boikot pengetua! Rasa macam nak menangis seh... Aku dah excited nak pegi dah.. Takpe la.. Ada hikmahnya kita tak pegi.. Aku dapat tengik Nur Kasih malam esok...! Heheheh.. =D Tak boleh miss citer tu.. Best sangat!

Okey la korang.. Aku nak tido.. Mak aku pun dah nak balik.. Nanti kantoi aku online... Heheheheh.. =D Ok, bubye..

p/s : Haih, pengetua...! Cepat2 la kahwin...! =P

6 comments:

Aisyah Mazelan said...

ahaha. boleh ke kahwin kalau dah menopaus? ahaha.

Naurah said...

Cinta tak mengenal keadaan.. Tapi ada jugak laki yang tak kesah kawin dengan orang yg dah menopaus.. Tapi dia tetap perlu kawin.. =D

ainyusof said...

haha, naurah. if she gets married then only i'll get married
coz i told my friends that they have to wait for my principal to marry, they only i can get married
=D

Naurah said...

Memandai je kau.. =P

Aisyah Mazelan said...

hoi, ainyusof tu teacher ain lah.

Naurah said...

Aku cakap kau lah..! Bukan cikgu.. Ampun cikgu.. Beribu-ribu ampun..!