Monday, November 7, 2011

Selamat Berjuang Teman-teman..!!


Hari ni 7 november 2011. SPM lagi 7 hari. C.U.A.K weh..  Post kali ni aku dedicate kepada kawan-kawan aku yang sama-sama akan berjuang untuk SPM tahun.

First of all, SITI NURAISYAH NAJWA
Minah gediks.. :P


Minah ni aku kenal dan berkawan sejak umur aku 6 tahun sampai la sekarang. Err.. Kira-kira dekat 11 tahun la kitaorg kawan. Best Friend ever la kira. Membesar sama-sama, pukul sama-sama. Dan benda yang paling aku ingat, masa sekolah rendah, tak sabar sangat nak jamuan, aku hampir tergunting tangan dia.. Haha.. Jahat kan?? She is currently studying in SESERI, tercampak jauh ke KL berbanding aku yang kat Muar je nie.. Haha.. Anyway, good luck and all the best, Syah!!


Next will be AFI ZAKWAN

He never being taller.. :P

Mamat nie, aku kenal dia dari Tadika. Balik tadika sama-sama. Babysitter aku jemput aku, nenek dia dia jemput dia. Plus, rumah babysitter aku dekat giler dengan rumah nenek dia. Haha.. Masa tuh tak rapat sangat. Just kenal macam tuh je.. After tadika, darjah empat baru jumpa balik lepas aku tukar skolah. Memang haru la hidup aku ada mamat ni sekelas. Asik berkejar je. Suka sangat cari pasal dengan orang.  Masa tuh dia pendek, aku dah tinggi. Sekarang tak tahu lah, macam takde perubahan je.. Hahaha.. Jangan marah, Afi.. Disebabkan dia ni genius tahap tak ingat dunia, mamat ni masuk SAS sejak form 1 sampai la sekarang.. Bila dah form 4, baru jumpa balik kat FB.. Haha.. Kelakar la weh.. Apa-ape pun Afi, selamat berjuang la kawan lama..! Hahaha.. :)


Dan yang paling aku tak boleh lupa, CEKALUNATICS


Kami TERBAIK!!
Kami hidup bersama, susah senang sama sepanjang 2 tahun di SAMURA. Terdiri daripada 27 orang ahli, 17 gadis dan 10 teruna.  27 otak, 27 perangai, 27 mulut yang tak pernah penat. Kami belajar sama-sama, tak pernah selfish. Masing-masing menggalas tanggungjawab yang sama, membawa harapan ibu bapa. Menuju matlamat yang satu. Kami berharap agar kami semua mendapat straight A+..! AMIN

 And the most important of all, My BUDI 4's


Gambar ni tema Arabic.. Weee~~ :D
My dormies, haha.. Terdiri daripada 9 orang seniors, dan 5 juniors, plus 2 katil kosong.. Haha.. Menangis, ketawa, belajar, tidur sama-sama. . Apa lagi, semua la... Haha.. Sumpah aku sayang mereka dan saya harap mereka juga begitu.. Life aku semakin baik dengan adanya mereka dalam hidup aku.. Kami saling memahami, walaupum ada sengketa, itulah yang menguatkan persahabat kami. Kami ada yang paling matang, ada yang paling budak-budak, tapi itulah kami. Macam adik-beradik.. Dah cukup kenal perangai masing-masing. Haha.. Big times...!! All the best in SPM 2011!! Straight A+, ok?? :D

Seterusnya, kepada kawan-kawan satu batch, Batch 28 yang terdiri daripada 343 orang ahli, sama-sama naikkan nama sekolah, ok?? Jadikan result kita sebagai hadiah kepada pengetua. Kita batch terakhir di bawah pimpinan dia kan?? Jangan kecewakan dia.. All the best SAMURIANS!!

Next will be, kawan-kawan sesama SBP, Amirul Rasyid, Muhd Fikri from SASER yang rajin hantar flyers, Rubilla roslan from TKC, merangkap kawan lama, Syafiq Hafidz, dari MRSM Terndak, kawan sekelas lama, Ruzatul, kawan lama, pesaing lama yang kini di SMSJ dan yang lain-lain la yang mengenali diri ini.. Selamat Berjuang, Teman semua..!

Dan yang terakhir sekali, kepada kawan-kawan di sekolah lama yang semakin bertebaran, di sekolah teknik, MRSM dan sesiapa sahaja yang mengenali diri ini.

"KEPADA SEMUA CALON SPM TAHUN 2011, SELAMAT BERJUANG DAN SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN SPM PADA TAHUN INI. MUDAH-MUDAHAN SEMUA MENDAPAT MEPUTUSAN YANG CEMERLANG IAITU STRAIGHT A+....! AMIN.. "

With love,
NAURAH JAMIL 

2 comments:

Aisyah Najwa Mazelan said...

au bukan hampir gunting, KAU DAH GUNTING PUN =_______________=

anyways, good luck to you,too. :)

NAURAH JAMIL said...

haha.. tak putus pun kan.. gebang ar kau :D